Kesäkoulu

Fill This Space – arkkitehtuurin kesäkoulut 16–20-vuotialle

Etsimme uteliaita mieliä, avoimia sydämiä ja rohkeita 16–20-vuotiaita, joita kiinnostaa arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön pohtiminen ja tutkiminen yhdessä.

Fill This Space on viikon pituinen kesäkoulu 16–20-vuotiaille. Viikon aikana pääset pohtimaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyviä kysymyksiä yhdessä museoalan / arkkitehtuurin ammattilaisten sekä arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Kesäkoulujen ohjelma suunnitellaan yhdessä osallistujien toiveiden ja kiinnostusten mukaisesti.

Osallistujien käytössä on myös yleisön suuntaan avautuva studiotila Arkkitehtuurimuseon ensimmäisessä kerroksessa. Toivomme, että täytät sen kanssamme!

Arkkitehtuurimuseo toteuttaa kesäkoulut yhteistyössä You Tell Me -kollektiivin kanssa. Arkkitehtiopiskelijoiden muodostaman kollektiivin tavoitteena on edistää ajattelutavan muutosta rakentamisen alalla vertaisoppimista hyödyntäen.

Osallistuminen

Arkkitehtuurimuseo järjestää kolme viikon pituista kesäkoulua kesän 2021 aikana. Yksi kesäkouluista järjestetään englanniksi.

Alustava aikataulu
Kesäkoulu 1: 07.–11.06.2021 (suomeksi)
Kesäkoulu 2: 14.–18.06.2021 (englanniksi)
Kesäkoulu 3: 02.–06.08.2021 (suomeksi)

Hae kesäkouluun täyttämällä lomake täällä.

Haku kesäkouluun on avoinna 16.3.–30.4.2021. Osallistuminen on maksutonta. Tieto kesäkouluun pääsystä ilmoitetaan toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Hakulomakkeella pyydämme sinua kertomaan lyhyesti siitä, mikä arkkitehtuurissa ja rakennetussa ympäristössä on tällä hetkellä mielestäsi kiinnostavinta. Lomakkeelle voi liittää myös kuva-, video- tai äänitiedostoja.

Arkkitehtuurimuseo noudattaa kokoontumisten osalta yleisiä suosituksia. Tilanteen salliessa kesäkoulu järjestetään Arkkitehtuurimuseossa. Vaihtoehtoisesti kokoonnumme virtuaalisesti. Teemme koulun aikana retkiä myös muihin Helsingissä sijaitseviin kohteisiin. 

Huomioithan, että kesäkoulutoiminta on paikallista päivätoimintaa. Arkkitehtuurimuseo ei tarjoa majoitusta tai matkakuluja. Koronaviruspandemiasta johtuen maailmanlaajuinen matkustamista koskeva yleissuositus on vältä tarpeetonta matkustamista. 

Koulutuskumppaniksi?

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua kesäkoulutoiminnan mahdollistamiseen: mfa.fi/koulutuskumppani