Kesäkoulu

Fill This Space – arkkitehtuurin kesäkoulut 16–20-vuotialle

Etsimme uteliaita mieliä, avoimia sydämiä ja rohkeita 16–20-vuotiaita, joita kiinnostaa arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön pohtiminen ja tutkiminen yhdessä.

Fill This Space on viikon pituinen kesäkoulu 16–20-vuotiaille. Viikon aikana pääset pohtimaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyviä kysymyksiä yhdessä museoalan / arkkitehtuurin ammattilaisten sekä arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Kesäkoulujen ohjelma suunnitellaan yhdessä osallistujien toiveiden ja kiinnostusten mukaisesti.

Osallistujien käytössä on myös yleisön suuntaan avautuva studiotila Arkkitehtuurimuseon ensimmäisessä kerroksessa. Toivomme, että täytät sen kanssamme!

Arkkitehtuurimuseo toteuttaa kesäkoulut yhteistyössä You Tell Me -kollektiivin kanssa. Arkkitehtiopiskelijoiden muodostaman kollektiivin tavoitteena on edistää ajattelutavan muutosta rakentamisen alalla vertaisoppimista hyödyntäen.

Osallistuminen

Arkkitehtuurimuseo järjestää kolme viikon pituista kesäkoulua kesän 2021 aikana. Yksi kesäkouluista järjestetään englanniksi.

Alustava aikataulu
Kesäkoulu 1: 07.–11.06.2021
Kesäkoulu 2: 14.–18.06.2021
Kesäkoulu 3: 02.–06.08.2021

Ilmoittautuminen kesäkouluihin alkaa maalis–huhtikuussa 2021. Osallistuminen on maksutonta. 

Arkkitehtuurimuseo noudattaa kokoontumisten osalta yleisiä suosituksia. Tilanteen salliessa kesäkoulu järjestetään Arkkitehtuurimuseossa. Vaihtoehtoisesti kokoonnumme virtuaalisesti. Teemme koulun aikana retkiä myös muihin Helsingissä sijaitseviin kohteisiin. 

Koulutuskumppaniksi?

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua kesäkoulutoiminnan mahdollistamiseen: mfa.fi/koulutuskumppani