Beställ en guidad tour

Upplev de aktuella utställningarna på Arkitekturmuseet tillsammans med en expertguide. Vi arrangerar guidade turer online och på museet för människor i alla åldrar på finska, engelska och svenska. Du kan även köpa en guidning som present.

När du gör din reservation kan du meddela oss om eventuella speciella önskemål för guidningen så att vi kan ta hänsyn till dina behov angående rörlighet och andra funktionshinder.

Guidad tur på museet

På museet kan man följa med på en tur i museets utställningssalar tillsammans med guiden som presenterar utställningens teman och beskriver objekten och materialen som visas på utställningen. Vi uppmuntrar deltagare att ställa frågor och diskutera under guidningen.

tidslängd: 45 min
rekommenderad gruppstorlek: 15-25 personer
rekommenderad målgrupp: dagis-, skol-, gymnasie-, yrkesskole- och vuxengrupper
pris under museets öppethållningstid: 60 € (vardagar) / 90 € (helger) + inträdesavgift 10/5/0 €/person
utanför museets öppethållningstider: 120 € + inträdesavgift 10/5/0 €/person
pris för dagis- och skolgrupper: 45 € / klassläraren har gratis inträde
reservationer och information: jemina.lindholm@mfa.fi

Bokningsvillkor

Boka en workshop eller guidad tur i god tid, senast en vecka före den önskade tidpunkten. Avboka senast tre dagar före den överenskomna tidpunkten. En reservation som inte avbokats eller en sen avbokning kommer att debiteras det fulla priset för tjänsten. Ändra tidpunkten för din workshop eller guidning senast tre dagar före den tidigare överenskomna tiden.