Syyskoulu

Fill This Space – arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön syyskoulu 16–20-vuotialle 18.–20.10.2021 

Etsimme uteliaita mieliä, avoimia sydämiä ja rohkeita 16–20-vuotiaita, joita kiinnostaa arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön pohtiminen ja tutkiminen yhdessä. 

Kolmipäiväisessä Fill This Space -kesäkoulussa pääset pohtimaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyviä kysymyksiä yhdessä museoalan ja arkkitehtuurin ammattilaisten sekä arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Syyskoulun ohjelma suunnitellaan yhdessä osallistujien toiveiden ja kiinnostusten mukaisesti. 

Arkkitehtuurimuseo toteuttaa syyskoulun yhteistyössä You Tell Me -kollektiivin kanssa. Arkkitehtiopiskelijoiden muodostaman kollektiivin tavoitteena on edistää ajattelutavan muutosta rakentamisen alalla vertaisoppimista hyödyntäen. 

Aikataulu  ja osallistuminen

18.–20.10.2021 klo 10.00–15.00 

Haku syyskouluun on avoinna 6.9.–4.10.2021. Koulutoiminta järjestetään suomeksi ja osallistuminen on maksutonta. Tieto syyskouluun pääsystä ilmoitetaan lokakuun ensimmäisellä viikolla. 

Hae mukaan

Hae syyskouluun täyttämällä tämä lomake viimeistään 4.10.

Hakulomakkeella pyydämme sinua kertomaan lyhyesti siitä, mikä arkkitehtuurissa ja rakennetussa ympäristössä on tällä hetkellä mielestäsi kiinnostavinta. Lomakkeelle voi liittää myös kuva-, video- tai äänitiedostoja.

Huomioitavaa 

Arkkitehtuurimuseo noudattaa kokoontumisten osalta yleisiä suosituksia. Tilanteen salliessa syyskoulu järjestetään Arkkitehtuurimuseossa. Vaihtoehtoisesti kokoonnumme virtuaalisesti. Teemme koulun aikana retkiä myös muihin Helsingissä sijaitseviin kohteisiin. 

Huomioithan, että syyskoulutoiminta on paikallista päivätoimintaa. Arkkitehtuurimuseo ei tarjoa majoitusta tai matkakuluja. Koronaviruspandemiasta johtuen maailmanlaajuinen matkustamista koskeva yleissuositus on välttää tarpeetonta matkustamista.