Instagram Live -opastus / Katsaus 2020 & Another Generosity

Paikka: Muualla

Kuva Katsaus 2020 -näyttelyssä esillä olevista esineistä, jotka arkkitehtitoimistot ovat valinneet edustamaan toimistonsa suunnittelufilosofiaa


Instagram: @mfa_arkkitehtuurimuseo

Tervetuloa Arkkitehtuurimuseon Instagram Liveen! Talvilomaviikolla ehdit vierailla ajankohtaisissa näyttelyissämme museopedagogi Kaura Raudaskosken opastamana. Liven aikana on mahdollista kysyä kysymyksiä. Tallenne on katsottavissa Arkkitehtuurimuseon IGTV:ssä myös myöhemmin.

Suomen arkkitehtuuria – Katsaus 2020

Suomen arkkitehtuurin kaksivuotiskatsaus tarjoaa läpileikkauksen korkeatasoiseen kotimaiseen nykyarkkitehtuuriin asiantuntijajuryn arvioimana. Tänä vuonna tuomaristo valitsi mukaan 15 arkkitehtuurikohdetta. Juryn mukaan valinnoissa painotettiin laatuun liittyviä näkökulmia kokonaisuutena. Kohteissa yhdistyvät parhaimmillaan laadukas ja luova arkkitehtuuri, harkittu suhde ympäristöön, toimivuus sekä ekologiset, kestävän rakentamisen mukaiset kriteerit.

Another Generosity

Pohjoismaiden paviljongissa Venetsian kansainvälisessä arkkitehtuuribiennaalissa 2018 esitelty Another Generosity -installaatio saa ensiesityksensä kotimaassa. Arkkitehti Eero Lundénin työryhmänsä kanssa suunnittelema hengittävä installaatio herättää tarkastelemaan maailman ja arkkitehtuurin tilaa ja luo Arkkitehtuurimuseoon tulevaisuuden pohtimisen paikan.

Miten katson jonkun muun livevideoita instagramissa?

Ohjeet löydät täältä:
https://www.facebook.com/help/instagram/699289326902954?
helpref=uf_permalink

Saavutettavuus

Tilaisuudessa ei ole tulkkausta tai livetekstitystä. Instagram Live -opastuksen tallenne on myöhemmin katsottavissa IGTV:ssä. Tallenne ei ole tekstitetty.

Lisätietoja

Jemina Lindholm
Yleisötyövastaava
Arkkitehtuurimuseo
jemina.lindholm@mfa.fi
+3584577310476