Musiikkia puusta -konserttisarja / Tölöläb 3

Paikka: iso näyttelysali

Tulevaisuus, toivo, puu ja musiikki. Musiikkia puusta kutsuu mielikuvamatkalle puuarkkitehtuuriin pariin. Musiikkiesityksen jälkeen tutustutaan näyttelyyn ja konsertin herättämistä tunteista kirjoitetaan yhdessä rakkauskirjeitä.

Keväällä 2022 konserttisarja jatkuu kolmella Tölöläbin esiintymisellä.

Tervetuloa mukaan! 

Tölöläb

Tölöläb on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen elektronisen musiikin yhtye, joka tunnetaan ennakkoluulottomasta lähestymistavastaan kaikkea musiikkia kohtaan. Tölöläb on kutsunut yleisöään taipaleensa ajan erilaisiin esiintymispaikkoihin raitiovaunuista hiekkasärkkiin ja rock-luoliin. Yhtyeen tärkeä toimintamuoto on ollut kutsua vieraakseen eri musiikinlajeista ponnistavia muusikoita sekä muita taiteilijoita.

Yhtye valittiin vuonna 2016 Pro Musica -säätiön vuoden nuoriksi taiteilijoiksi. Yhtye on esiintynyt niin Suomessa kuin ulkomailla mm. Helsingin juhlaviikoilla, Flow-, Musiikin Aika- ja Define-festivaaleilla. Yhtye on esiintynyt lukuisia kertoja myös Helsingin G Livelabissa.

Tölöläbin ja Elifantree-yhtyeen yhteislevy Blood Moon ilmestyi syyskuussa 2019. Levy äänitettiin heinäkuussa 2018 Meidän Festivaalin järjestämän residenssijakson aikana. Syksyllä 2019 yhtye tuotti yhdessä Café Barockin, Vallila Jazzin ja Kamari ry:n kanssa uutta viikoittaista Sattuma-klubia. Syksyllä 2020 yhtye julkaisi 5 itse tuottamaansa musiikkivideota. Keväällä 2021 julkaistiin Yleisradion tuottama, Malmin lentokentällä kuvattu konserttitallenne, sekä yhtyeestä kertova pienoisdokumentti Tölöläb – äänten jäljillä. Tölöläbin jäsenet toimivat laajasti musiikkielämän eri laidoilla muusikkoina, kapellimestareina, tuottajina ja säveltäjinä. Yhtye ruokkii seikkailunnälkäänsä kutsumalla itselleen vieraita taiteilijoita yhteistyöhön, ja työskentelee usein tiiviisti mm. valo- ja videotaiteilijoiden kanssa.

Musiikkia puusta -konserttisarja

Musiikkia puusta on viisiosainen sarja osallistavia musiikkiesityksiä, jotka tarjoavat kokemuksia puun äärellä. Sarja toteutetaan Arkkitehtuurimuseon ja ympäristöministeriön yhteistyönä osana Toivoa puusta -näyttelyn ohjelmaa. Arkkitehtuurimuseon päänäyttely Toivoa puusta käsittelee puuarkkitehtuuria siihen liittyvän toivon näkökulmasta. Näyttely on esillä Arkkitehtuurimuseossa 10.9.2021–10.4.2022. 

Syksy 2021 

Keskiviikko 27.10.2021 klo 18–20
Musiikkia puusta -konserttisarja / 
Tytti Arola 

Keskiviikko 17.11.2021 klo 18–20 
Musiikkia puusta -konserttisarja / 
Matti Johannes Koivu 

Kevät 2022

Keskiviikko 26.1.2022 klo 18–20
Musiikkia puusta -konserttisarja / 
Tölöläb 1

Keskiviikko 23.2.2022 klo 18–20
Musiikkia puusta -konserttisarja / 
Tölöläb 2

Keskiviikko 23.3.2022 klo 18–20
Musiikkia puusta -konserttisarja / 
Tölöläb 3

Ilmoittautuminen

Musiikkia puusta -konsertteihin on ennakkoilmoittautuminen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu konserttiin viimeistään 22.3.2022  tästä linkistä

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja henkilökohtainen. Jos kuitenkin joutuisit perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen: jemina.lindholm@mfa.fi. Tieto mahdollisesta esteestä on tärkeä, jotta voimme antaa paikkasi jonotuslistalla seuraavalle.

Saavutettavuus ja terveysturvallisuus

Konsertti on suomenkielinen ja maksuton. Tapahtumassa ei ole tulkkausta tai live-tekstityksiä. Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon saavutettavuudesta löydät tästä linkistä

Arkkitehtuurimuseo seuraa ja noudattaa kokoontumisten osalta ajankohtaisia viranomaisohjeistuksia. Lisätietoja terveysturvallisesta museovierailusta löydät tästä linkistä

Arkkitehtuurimuseossa on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Lisätietoja löydät tästä linkistä

Lisätietoja

Jemina Lindholm
Yleisötyövastaava
Arkkitehtuurimuseo 
+358 45 7731 0476 
jemina.lindholm@mfa.fi