New Standards: Instagram Live -opastus

Paikka: Muualla

Instagram Live -opastuksella New Standards -näyttelyyn tutustutaan yhdessä kuraattorien Laura Bergerin, Philip Tidwellin ja Kristo Vesikansan kanssa. Opastuksen aikana on mahdollista kysyä kuraattoreilta kysymyksiä. Opastus suomenkielinen ja maksuton. Se järjestetään osana Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa!

New Standards 

Arkkitehtuurimuseon pienessä näyttelysalissa esillä oleva New Standards -näyttely kertoo ainutlaatuisen tarinan suomalaisten puuelementtitalojen maailmanvalloituksesta toisen maailmansodan jälkeen. Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon Venetsian 17. arkkitehtuuribiennaaliin tilaaman ja tuottaman näyttelyn ovat ideoineet ja kuratoineet Laura Berger, Philip Tidwell ja Kristo Vesikansa. 
Tutustu näyttelyyn tästä linkistä

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivät

Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 3.–6.2.2022 teemalla ’Kestokulttuuri’. Tavoitteena on kiinnittää huomio siihen, miten arkkitehtuuri ja muotoilu luovat ekologisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja esteettisesti kestäviä arjen ja juhlan ympäristöjä ja esineitä, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Hyvällä suunnittelulla voimme taistella kertakäyttökulttuuria vastaan!

Päivien aikana alojen toimijat järjestävät verkossa ja eri puolilla Suomea yleisötilaisuuksia, työpajoja, keskusteluja, opastuksia ja somekampanjoita. Katso Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien koko ohjelma Archinfon sivuilta tästä linkistä

Osallistuminen

Opastus toteutetaan Arkkitehtuurimuseon Instagram-tilillä @mfa_arkkitehtuurimuseo. Ohjeet Instagram-liveen osallistumiseen täällä

Tapahtuma on maksuton eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.