Kehittäjä Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon Museovisio-hankkeeseen

Designmuseo ja Arkkitehtuurimuseo hakevat erikoissuunnittelijaa työskentelemään hankkeessa, joka tähtää arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskuksen toiminnan käynnistämiseen. Tehtävässä keskitytään valtakunnallisesti toimivan oppimisen keskuksen toimintakonseptin luomiseen, uusien yhteistyömallien kehittämiseen sekä verkoston luomiseen. Erikoissuunnittelija on hankkeen ydintiimin jäsen. Hän vastaa hankkeen koordinoinnista sekä osaltaan hankesuunnitelman toteuttamisesta ja toimintarungon käytäntöön viemisestä. 

Etsimme henkilöä, jolla on vahva osaaminen kehittäjänä ja vankka kokemus hankkeista ja verkostotyöstä. Tehtävä edellyttää erinomaista organisointitaitoa sekä hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Hakijalla on oltava tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arkkitehtuuri- ja muotoilualojen sekä museokentän tuntemus on eduksi. 

Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen. Työ alkaa huhti-toukokuussa 2020 sopimuksen mukaan ja jatkuu vuoden 2021 loppuun. 

Tarjoamme mahtavan työtiimin, kiinnostavia työtehtäviä sekä asiantuntijoidemme tuen työskentelylle. Tehtävässä saat kokemuksen moniammatillisesta verkostotyöstä valtakunnallisten vastuumuseoiden yhteydessä ja pääset aitiopaikalle kehittämään arkkitehtuurin ja muotoilun oppimista Suomessa. Tule tekemään uudenlaista museotoimintaa!

Hakemukset palkkatoiveineen 23.3. mennessä: designmuseo@designmuseum.fi

Lisätietoja: vastaava museolehtori Leena Svinhufvud, Designmuseo
leena.svinhufvud@designmuseum.fi

ARKKITEHTUURIN JA MUOTOILUN OPPIMISEN KESKUS
Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon Museovisio-hankkeessa (2020–2023) luodaan museoiden yhteyteen arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskus, joka tuo eri toimijoita yhteen ja vuorovaikutukseen keskenään. Oppimisen keskus tulee olemaan keskeinen kansallinen toimija, oppimisen asiantuntija sekä tiedon ja osaamisen orgaaninen solmukohta. Hanke toteutetaan Suomen Kulttuurirahaston Museovisio-apurahalla, joka tähtää suomalaisten museoiden uudistamiseen yhä kiinnostavimmiksi, enemmän yleisöä houkuttelevimmiksi sekä paremmin tietoa välittäviksi.

Kuvassa osallistujia elokuussa 2019 pidetyssä Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon museovisio-seminaarissa.