Tilattavat opastukset

Koe Arkkitehtuurimuseon ajankohtaiset näyttelyt yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme opastuksia kaikenikäisille ryhmille suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Opastuksen voi ostaa myös lahjaksi. Ilmoita varauksen yhteydessä myös opastukseen liittyvät erityistoiveet, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet. Lue ohjeet turvalliseen museovierailuun tästä.

Opastus paikan päällä

Paikan päällä museossa opas kiertää näyttelyissä ryhmän kanssa ja esittelee näyttelyn teemoja sekä esillä olevia kohteita ja materiaaleja. Kannustamme osallistujia kysymysten esittämiseen ja keskusteluun opastuksen aikana.

kesto: 45 min
suositeltu ryhmäkoko: 15–25 henkilöä
suositeltu kohderyhmä: päiväkoti-, koululais-, lukiolais-, ammattikoulu-, ja aikuisryhmät
hinta museon aukioloaikoina: 60 € (arkisin) / 90 € (viikonloppuisin) + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
hinta aukioloajan ulkopuolella: 120 € + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
hinta päiväkoti- ja koululaisryhmille: 45 € / opettajat luokan kanssa maksutta
varaukset ja tiedostelut: jemina.lindholm@mfa.fi

Varausehto

Varaa työpaja tai opastettu kierros hyvissä ajoin, viimeistään viikko ennen mieleistäsi ajankohtaa. Peruuta varauksesi viimeistään kolme päivää ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta varauksesta peritään työpajan tai opastetun kierroksen hinta. Siirrä varaamasi työpaja tai opastettu kierros viimeistään kolme päivää ennen sovittua ajankohtaa.