Tilattavat opastukset

Tällä hetkellä tarjoamme ainoastaan verkossa toteutettavia opastuksia. 

Koe Arkkitehtuurimuseon ajankohtaiset näyttelyt yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme opastuksia kaikenikäisille ryhmille suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi verkossa ja paikan päällä museossa. Opastuksen voi ostaa myös lahjaksi. Ilmoita varauksen yhteydessä myös opastukseen liittyvät erityistoiveet, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet.

Verkko-opastus

Verkossa toteutettavalla opastuksella opas kiertää museon näyttelyissä videokuvaajan kanssa ja esittelee näyttelyn teemoja sekä esillä olevia kohteita ja materiaaleja. Kannustamme osallistujia kysymysten esittämiseen ja keskusteluun opastuksen lopuksi.

Verkossa toteutettava opastus järjestetään Zoom-alustalla. Jotta osallistumiskokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme lataamaan Zoom-sovelluksen tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi etukäteen. Voit myös osallistua opastukselle selaimen välityksellä. Tarkemmat osallistumisohjeet ja -linkki toimitetaan osallistujille erillisellä sähköpostilla varauksen jälkeen.

Osallistujan verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Jokaisen osallistujan suositellaan osallistuvan työpajaan omalta tietokoneeltaan tai mobiililaitteeltaan. Jos tämä ei ole mahdollista, ilmoita asiasta varauksen yhteydessä. Opastuksen tallentaminen on kiellettyä.

kesto: 45 min 
suositeltu ryhmäkoko: 20 henkilöä 
suositeltu kohderyhmä: koululais-, lukiolais-, ammattikoulu-, ja aikuisryhmät
hinta aikuisryhmille: 95 €
hinta koululaisryhmille: 70 €
varaukset ja tiedostelut: jemina.lindholm@mfa.fi

Opastus paikan päällä

Paikan päällä museossa opas kiertää näyttelyissä ryhmän kanssa ja esittelee näyttelyn teemoja sekä esillä olevia kohteita ja materiaaleja. Kannustamme osallistujia kysymysten esittämiseen ja keskusteluun opastuksen aikana.

kesto: 45 min
suositeltu ryhmäkoko: 15–25 henkilöä
suositeltu kohderyhmä: päiväkoti-, koululais-, lukiolais-, ammattikoulu-, ja aikuisryhmät
hinta museon aukioloaikoina: 60 € (arkisin) / 90 € (viikonloppuisin) + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
hinta aukioloajan ulkopuolella: 120 € + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
hinta päiväkoti- ja koululaisryhmille: 45 € / opettajat luokan kanssa maksutta
varaukset ja tiedostelut: jemina.lindholm@mfa.fi

Varausehto

Varaa työpaja tai opastettu kierros hyvissä ajoin, viimeistään viikko ennen mieleistäsi ajankohtaa. Peruuta varauksesi viimeistään kolme päivää ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta varauksesta peritään työpajan tai opastetun kierroksen hinta. Siirrä varaamasi työpaja tai opastettu kierros viimeistään kolme päivää ennen sovittua ajankohtaa.