Boka läro- eller grupptjänst

Utforska Arkitekturmuseets omfattande utbud av läro- och grupptjänster och gör en bokning.

Guidningar

Upplev utställningen Garden Futures: Design som växer tillsammans med en guide! Vi ordnar guidade turer för olika åldersgrupper på finska, engelska, svenska och ryska. Museets inträde är kostnadsfritt för förskole-, skol- och studentgrupper.

Läs mer

Workshops

Vi erbjuder två bokningsbara workshops relaterade till Garden Futures-utställningen. Den ena workshopen är utformad för förskole-, förskole- och lågstadiegrupper, och den andra för högstadieskolor, gymnasie- och högskolestuderandegrupper. Båda workshops är avgiftsbelagda och måste bokas i förväg.

Läs mer

Skolornas morgnar

Vi önskar studerande-, skol- och daghemsgrupper välkomna till Arkitekturmuseet och Designmuseet på tisdagsmorgnar kl 9–11. Grupperna kan besöka utställningarna självständigt eller under besöket delta i en guidad tur eller en workshop under handledning. Grupperna är välkomna på besök på välkänt vis också under museets normala öppethållningstider. På tisdagsmorgnar är museet stängt för andra museibesökare, så det är en lugn tidpunkt för att bekanta sig med utställningarna genom att tillsammans förundra sig samt genom att bekanta sig med arkitektur och design.

Läs mer