Boka läro- eller grupptjänst

Utforska Arkitekturmuseets omfattande utbud av läro- och grupptjänster och gör en bokning.

Guidningar

Välkommen för en guidad tur eller distansguidning till Arkitekturmuseet och Designmuseet! Du kan själv välja de utställningar som intresserar din grupp och uppleva dem med din grupp under ledning av en expert museiguide på plats. Guider får inte videofilmas eller spelas in. För privata guidade turer gruppstorleken är max. 25 personer

Läs mer

Workshoparna

Boka en workshop för din grupp i samband med våra aktuella utställningar. Workshopar erbjuds både på platsen i museet och online.

Läs mer
Ohjaaja ja lapsia museon sisäpihalla kesäisessä työpajassa.

Skolornas morgnar

Vi önskar studerande-, skol- och daghemsgrupper välkomna till Arkitekturmuseet och Designmuseet på tisdagsmorgnar kl 9–11. Grupperna kan besöka utställningarna självständigt eller under besöket delta i en guidad tur eller en workshop under handledning. Grupperna är välkomna på besök på välkänt vis också under museets normala öppethållningstider. På tisdagsmorgnar är museet stängt för andra museibesökare, så det är en lugn tidpunkt för att bekanta sig med utställningarna genom att tillsammans förundra sig samt genom att bekanta sig med arkitektur och design.

Läs mer