Varaa oppimis- tai ryhmäpalvelu

Tutustu Arkkitehtuurimuseon kattavaan oppimis- ja ryhmäpalveluvalikoimaan ja tee varaus. Varauksia käsitellään maanantaisin ja torstaisin.

Opeinfo

Tervetuloa Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon opeinfoon! Tilaisuus sopii kaikkien eri-ikäisten oppijoiden opettajille ja ohjaajille. Opeinfossa tutustutaan opetusryhmien palveluihin rennosti keskustellen sekä vieraillaan museoiden yhteisessä D-Ark Labrassa oppaan johdolla.

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon Opeinfo
Tiistaina 3.9.2024 klo 16–17:30
Tilaisuus alkaa Designmuseosta, Korkeavuorenkatu 23
Vapaa pääsy | Ennakkoilmoittautuminen

Lue lisää

Varattavat opastukset

Koe ajankohtaiset näyttelymme yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme varattavia opastuksia suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja selkokielellä. Kerro varauksen yhteydessä toiveistasi, jotta osaamme ottaa huomioon esimerkiksi liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet. Museon sisäänpääsy on päiväkoti-, koululais-, ja opiskelijaryhmille maksuton.

Varattavat opastukset

Varattavat työpajat

Voit varata omalle ryhmällesi FIX: Huolla ja korjaa -näyttelyyn liittyvän työpajan rikastuttamaan museokokemusta. Työpaja on maksullinen ja se täytyy varata etukäteen. Erilaisille opetusryhmille räätälöidyn, laajemman työpajaohjelman löydät myös täältä.

Varattavat työpajat

Arkkitehtuurikävelyt

Tutustu helsinkiläisten asuinalueiden arkkitehtuuriin yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme arkkitehtuurikävelyitä eri ikäisille oppijoille suomeksi ja englanniksi. Kerrothan varauksen yhteydessä toiveistasi, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet.

Lue lisää

Opetusryhmien tiistaiaamut

Toivotamme opetusryhmät tervetulleeksi Arkkitehtuurimuseoon ja Designmuseoon tiistaiaamuisin kello 9–11. Ryhmät voivat  vierailla näyttelyissä omatoimisesti tai varata opastetun kierroksen tai ohjatun työpajan. Ryhmät ovat tervetulleita vierailulle tuttuun tapaan myös museoiden normaaleina aukioloaikoina. Tiistaiaamuisin museot on suljettu muilta kävijöiltä, joten tämä on rauhallinen ajankohta tutustua näyttelyihin yhdessä ihmetellen sekä arkkitehtuuriin ja muotoiluun tutustuen.

Lue lisää

Hiljaiset aamut

Toivotamme tervetulleeksi ryhmiä, jotka hyötyvät hiljaisesta, rauhallisesta ja ilmaisesta museovierailusta Arkkitehtuurimuseoon ja Designmuseoon joka kuukauden viimeisenä tiistaiaamuna kello 9–11.  Hiljaisina tiistaiaamuina ryhmät voivat vierailla näyttelyissä omatoimisesti tai varata opastetun kierroksen tai ohjatun työpajan. Hiljaisina tiistaiaamuina museot on suljettu muilta kävijöiltä, joten tämä on rauhallinen ajankohta tutustua museoihin ja näyttelyihin.

Hiljaiset aamut

Museovierailu ryhmän kanssa

Tervetuloa Arkkitehtuurimuseoon! Arkkitehtuurimuseoon voit tulla tutustumaan ryhmäsi kanssa omatoimisesti tai maksullisia oppimis- ja ryhmäpalveluita hyödyntäen. Tältä sivulta löydät ohjeet museovierailuun ryhmän kanssa. Museossa saa kokea, keskustella ja nauttia – osallistu omana itsenäsi!

Lue lisää