Varaa oppimis- tai ryhmäpalvelu

Tutustu Arkkitehtuurimuseon kattavaan oppimis- ja ryhmäpalveluvalikoimaan ja tee varaus.

Opastukset

Koe Garden Futures: suunnittelua luonnon kanssa -näyttely yhdessä oppaan kanssa! Järjestämme opastuksia eri ikäisille oppijoille suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Museon sisäänpääsy on päiväkoti-, koululais-, ja opiskelijaryhmille maksuton.

Lue lisää

Työpajat

Tarjoamme kaksi varattavaa työpajaa Garden Futures -näyttelyyn liittyen. Toinen työpajoista on suunniteltu varhais-, esiopetus- ja alakouluryhmille ja toinen yläkoulu-, toisen asteen opiskelija-, korkeakouluopiskelijaryhmille. Molemmat työpajat ovat maksullisia ja ne täytyy varata etukäteen.

Lue lisää

Arkkitehtuurikävelyt

Tutustu helsinkiläisten asuinalueiden arkkitehtuuriin yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme arkkitehtuurikävelyitä eri ikäisille oppijoille suomeksi ja englanniksi. Kerrothan varauksen yhteydessä toiveistasi, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet.

Tulossa.

Opetusryhmien tiistaiaamut

Toivotamme opetusryhmät tervetulleeksi Arkkitehtuurimuseoon ja Designmuseoon tiistaiaamuisin kello 9–11. Ryhmät voivat  vierailla näyttelyissä omatoimisesti tai varata opastetun kierroksen tai ohjatun työpajan. Ryhmät ovat tervetulleita vierailulle tuttuun tapaan myös museoiden normaaleina aukioloaikoina. Tiistaiaamuisin museot on suljettu muilta kävijöiltä, joten tämä on rauhallinen ajankohta tutustua näyttelyihin yhdessä ihmetellen sekä arkkitehtuuriin ja muotoiluun tutustuen.

Lue lisää

Museovierailu ryhmän kanssa

Tervetuloa Arkkitehtuurimuseoon! Arkkitehtuurimuseoon voit tulla tutustumaan ryhmäsi kanssa omatoimisesti tai maksullisia oppimis- ja ryhmäpalveluita hyödyntäen. Tältä sivulta löydät ohjeet museovierailuun ryhmän kanssa. Museossa saa kokea, keskustella ja nauttia – osallistu omana itsenäsi!

Lue lisää
Yläkoululaiset piirtävät Arkkitehtuurimuseon kirjastossa

Kulps-kulttuuripolku

KULPS-kulttuuripolku tukee Espoon esi- ja perusopetuksen opetussuunnitelmien toteutusta taiteen ja kulttuurin keinoin. Loppuvuodesta 2023 alkaen myös Arkkitehtuurimuseo ja Designmuseo ovat ensimmäistä kertaa mukana tuottamassa työpajoja Espoon koululaisille. Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon työpajat tarjoavat oivaltavia sisältöjä, joissa sukelletaan molempien suunnittelualojen innostaviin maailmoihin.

Lue lisää