Varaa oppimis- tai ryhmäpalvelu

Tutustu Arkkitehtuurimuseon kattavaan oppimis- ja ryhmäpalveluvalikoimaan ja tee varaus.

Opastukset

Koe Arkkitehtuurimuseon ajankohtaiset näyttelyt yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme opastuksia eri ikäisille oppijoille suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Arkkitehtuurimuseon sisäänpääsy on päiväkoti-, koululais-, ja opiskelijaryhmille maksuton. Kerrothan varauksen yhteydessä toiveistasi, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet.

Lue lisää

Työpajat

Arkkitehtuurimuseon työpajat avaavat elämyksellisesti arkkitehtuurin peruskäsitteistöä ja ajankohtaisia ilmiöitä sekä Arkkitehtuurimuseon kokoelmia eri ikäisille oppijoille. Työpajojen hinta vaihtelee keston ja toteutustavan mukaan. Arkkitehtuurimuseon sisäänpääsy on päiväkoti-, koululais-, ja opiskelijaryhmille maksuton. Kerrothan varauksen yhteydessä toiveistasi, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet.

Lue lisää

Arkkitehtuurikävelyt

Tutustu helsinkiläisten asuinalueiden arkkitehtuuriin yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa! Järjestämme arkkitehtuurikävelyitä eri ikäisille oppijoille suomeksi ja englanniksi. Kerrothan varauksen yhteydessä toiveistasi, jotta osaamme ottaa huomioon liikkumiseen, havainnoimiseen tai oppimiseen liittyvät tarpeet.

Lue lisää

Museovierailu ryhmän kanssa

Tervetuloa Arkkitehtuurimuseoon! Arkkitehtuurimuseoon voit tulla tutustumaan ryhmäsi kanssa omatoimisesti tai maksullisia oppimis- ja ryhmäpalveluita hyödyntäen. Tältä sivulta löydät ohjeet museovierailuun ryhmän kanssa. Museossa saa kokea, keskustella ja nauttia – osallistu omana itsenäsi!

Lue lisää
Yläkoululaiset piirtävät Arkkitehtuurimuseon kirjastossa