Opetusryhmien tiistaiaamut Arkkitehtuurimuseossa ja Designmuseossa

Toivotamme opetusryhmät* tervetulleeksi Arkkitehtuurimuseoon ja Designmuseoon tiistaiaamuisin kello 9–11. Ryhmät voivat  vierailla näyttelyissä omatoimisesti tai varata opastetun kierroksen tai ohjatun työpajan. Ryhmät ovat tervetulleita vierailulle tuttuun tapaan myös museoiden normaaleina aukioloaikoina. Tiistaiaamuisin museot on suljettu muilta kävijöiltä, joten tämä on rauhallinen ajankohta tutustua näyttelyihin yhdessä ihmetellen sekä arkkitehtuuriin ja muotoiluun tutustuen.

Omatoiminen museovierailu on tarkoitettu varhaiskasvatus-, esiopetus-, perusopetus- ja toisen asteen opiskelijaryhmille. Opastuksia ja työpajoja järjestetään lisämaksusta. Vierailu tulee varata ennakkoon viimeistään viikkoa aikaisemmin. Ilmoitathan varauksen yhteydessä myös ryhmänne tarpeista ja toiveista vierailua ajatellen.

Tiistaiaamujen vierailuja voi varata lukuvuoden aikana poissulkien ilmaistiistait ja helsinkiläisten koulu- ja oppilaitosten loma-ajat. Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseoon on  alle 18-vuotiaille aina ilmainen sisäänpääsy. Oppimis- ja ryhmäpalvelut ovat varattavissa myös kaikkina museon aukioloaikoina. Vierailua suunnitteleva opettaja tai ohjaaja voi tutustua näyttelyyn ennakkoon maksutta.

*Varhaiskasvatus, esiopetus, perusopetus, lukiokoulutus, ammatillinen koulutus, korkeakoulutus.

Omatoiminen vierailu

Omatoiminen museovierailu on toisen asteen opiskelijaryhmille ja päiväkoti- ja koululaisryhmille ilmainen. Sisäänpääsy on aina alle 18-vuotialle ilmainen. Ilmoitathan ryhmän saapumisesta viimeistään viikkoa ennen vierailua: info@designmuseum.fi 

Opastukset

Opastuksella museoiden ajankohtaisiin näyttelyihin tutustutaan asiantuntevan oppaan kanssa paikan päällä tai verkossa. Tilattava opastus on maksullinen. 

Työpajat

Työpajassa arkkitehtuurin ja muotoilun ilmiöitä tutkitaan yhdessä asiantuntevien ohjaajien kanssa. Tilattava työpaja on maksullinen.

Garden Futures: suunnittelua luonnon kanssa -näyttelyn toiminnallinen tila

Varaa näyttely toiminnallinen tila omaan opetus- ja ohjauskäyttöön. Tilan varaaminen on maksutonta.
Lue lisää toiminnallisesta tilasta.

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset

Varaa opastukset ja työpajat tästä

Saavutettavuus

Omatoiminen museovierailu varhaiskasvatus-, esiopetus-, perusopetus- ja toisen asteen opiskelijaryhmille on maksuton. Tilattavat opastukset ja työpajat ovat maksullisia. Työpajoja järjestetään suomeksi ja englanniksi. Opastuksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon saavutettavuudesta löydät täältä.