Opastukset paikan päällä

Paikan päällä museossa opas kiertää näyttelyssä ryhmän kanssa ja esittelee näyttelyn teemoja ja aineistoja. Kannustamme osallistujia kysymysten esittämiseen ja keskusteluun opastuksen aikana.

Kesto: 45 min
Kielet: suomi, englanti, ruotsi ja venäjä
suositeltu ryhmäkoko: max. 25 henkilöä
suositeltu kohderyhmä: päiväkoti-, koululais-, lukiolais-, ammattikoulu-, ja aikuisryhmät
hinta museon aukioloaikoina: 60 € (arkisin) / 90 € (viikonloppuisin) + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
hinta aukioloajan ulkopuolella: 120 € + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
hinta päiväkoti-, koululais-, ja opiskelijaryhmille: 45 € / ryhmä (opettajat ja ohjaajat luokan tai kurssin kanssa maksutta)

Varaa tästä

Kuvailtulkattu opastus

Näyttely, etualalla 1970-luvun olohuone, nahkanojatuoli ja putkitelevisio, värikäs tapetti, taustalla 1970-luvun sisustuskuvia ajan lifestyle-lehdestä

Varaa ryhmällesi opastettu kierros Arkkitehtuurimuseon ajankohtaiseen näyttelyyn asiantuntevan oppaan seurassa kuvailutulkkauksen avulla!

Betoniunelmia ja muita näkymiä 1970-luvun arkkitehtuuriin (17.5.2023 – 15.10.2023)
Miten tavallisten ihmisten kodit muuttuivat kiihtyvän kaupungistumisen myötä? Olivatko uudet asuinympäristöt viihtyisiä? Minkälaisia julkisia merkkirakennuksia rakennettiin samaan aikaan kuin vanhaa rakennuskantaa purettiin? Miten muuttuvat trendit, tekniikat ja filosofiat vaikuttivat arkkitehdin luovaan työhön? Tule ottamaan selvää! Kuvailutulkatulla opastuksella keskitymme valikoituihin osiin 1970-luvun arkkitehtuuria käsittelevästä näyttelystä. Kierroksella opas kertoo lisätietoa kuvailutulkatuista kohteista sekä näyttelyn teemoista.

Kesto: 60 min
Aloituskohta:
Museon aula, 1. krs
Suositeltu ryhmäkoko: on 10-15 henkilöä poislukien mahdolliset avustajat.
Hinta museon aukioloaikoina: 70 € (arkisin) / 110 € (viikonloppuisin) + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö
Hinta aukioloajan ulkopuolella: 140 € + sisäänpääsymaksu 10/5/0 €/hlö

Huomioithan, että Arkkitehtuurimuseossa ei ole avustajia paikalla, joten käytäthän tarpeesi mukaan omaa avustajaa. Erityistä ohjausta ja avustusta tarvitsevan henkilön avustajan sisäänpääsy on aina ilmainen.

Kuvailutulkkaukset näyttelyyn on laatinut kuvailutulkki Anu Aaltonen yhteistyössä kuvailutulkkauskonsultti Heikki Ekolan kanssa.

Lisätietoa:

Arkkitehtuurimuseon saavutettavuustiedot

Kaura Raudaskoski
Yleisötyön tuottaja
Arkkitehtuurimuseo
kaura.raudaskoski@mfa.fi
+3584577310479 (ma-ke)

Varaa tästä
Näyttely, etualalla 1970-luvun olohuone, nahkanojatuoli ja putkitelevisio, värikäs tapetti, taustalla 1970-luvun sisustuskuvia ajan lifestyle-lehdestä

Opastukset verkossa

Verkossa opas esittelee näyttelyn teemoja ja aineistoja videoyhteyden välityksellä. Kannustamme osallistujia kysymysten esittämiseen ja keskusteluun opastuksen aikana.

Tulossa

Varausehto

Varaa opastus hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen mieleistäsi ajankohtaa. Peruuta varauksesi viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta varauksesta peritään opastuksen hinta. Siirrä varaamasi opastus viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen sovittua ajankohtaa.