Varaa kirjasto tapahtumallesi

Arkkitehtuurikirjallisuutta

Onko sinulla mielessäsi tapahtuma, jonka haluaisit järjestää Arkkitehtuurimuseon tiloissa? Haluaisitko kokeilla jotain uutta tai testata vaikka työpajakonseptia matalallakin kynnyksellä? Tarvitsetko tilaa pienelle luennolle, elokuvakerholle tai musiikkiesitykselle? Haluatko perustaa lukupiirin, esitellä opparia, järjestää kirjajulkkarit tai kokoontua jonkin aiheen äärelle? Arkkitehtuurimuseon museon kirjasto tarjoaa tilaa erilaisille ryhmille sekä arkkitehtuuriin, rakennettuun ympäristöön, kulttuuriin, taiteeseen, ja tieteeseen liittyville pienille tapahtumille kaikille avoimissa ja maksuttomissa tiloissa tiistaisin klo 18–20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16–18.

Tila ja tekniikka

Tila: Kirjaston tapahtumille varattuun tilaan mahtuu yhteensä noin 20–30 henkilöä (turvaväleillä 10–15 henkilöä). Tilassa on käytössä erilaisia istuimia ja pöytätasoja.
Tekniikka: Kirjastossa on 65″ näyttö (HDMI-yhteys, adapterit), jota on mahdollista käyttää tapahtuman aikana. Lisäksi tapahtumaan saa tarvittaessa museolta käyttöön kevyen äänentoiston (aktiivikaiutin, mikrofoni) ja tietokoneen.

Tapahtumajärjestäjä on vastuussa tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta itsenäisesti. Kirjastotapahtumien osalta museo ei toimi tapahtumajärjestäjänä, vaan tarjoaa tilan tapahtumajärjestäjälle. Tapahtuman järjestämiseen liittyvät vastuut (esim. musiikin käyttökorvaukset tai muut sopimukset ja maksut) kuuluvat tapahtumajärjestäjälle ja kirjaston tapahtumille varatun tilan käyttäjälle.

Varaa tästä

Varausehto

Tapahtuman on oltava kaikille avoin ja maksuton. Tapahtuma voi olla kuitenkin suunnattu tietylle ryhmälle tai yleisölle tai liittyä jonkin organisaation toimintaan. Huomioithan, ettemme voi sulkea kirjastoa muilta kävijöiltä tapahtuman ajaksi. Tapahtumajärjestäjän on sitouduttava Arkkitehtuurimuseon turvallisemman tilan periaatteisiin. Arkkitehtuurimuseo käy läpi kaikki tapahtumavaraukset ja pidättää oikeuden varauksen perumiseen.