Oppimis- ja ryhmäpalvelut

Ihmisiä A&Do-työpajassa Designmuseossa

Arkkitehtuurimuseoon voit tulla tutustumaan ryhmäsi kanssa omatoimisesti tai maksullisia oppimis- ja ryhmäpalveluita hyödyntäen. Arkkitehtuurimuseon tarjoamat osallistavat, toiminnalliset ja monipuoliset opastukset, työpajat ja kävelykierrokset ovat oiva tapa syventää museokäyntiä tai tarjota ikimuistoisia hetkiä arkkitehtuurin parissa. Tarjoamme palveluita eri ikäisille oppijoille sekä räätälöimme sisältöjä erilaisten ryhmien tarpeisiin. Oppimis- ja ryhmäpalvelut toimivat osana opetusta sekä mahdollistavat elämyksellisiä hetkiä arkkitehtuurin äärellä myös osana virkitystoimintaa ja vapaa-ajan viettoa.

Päiväkoti- ja koululaisryhmät

Arkkitehtuurimuseon sisäänpääsy on päiväkoti- ja koululaisryhmille maksuton.

Opiskelijaryhmät

Arkkitehtuurimuseon sisäänpääsyn hinta opiskelijoille on 5 € tai museokortti.

Aikuisryhmät

Arkkitehtuurimuseon sisäänpääsyn hinta aikuisille on 5/10 € tai museokortti.

Ihmisiä A&Do-työpajassa Designmuseossa

Ohjeet museovierailuun

Museossa saa kokea, keskustella ja nauttia – osallistu omana itsenäsi!

Museovieralu

–Arkkitehtuurimuseon 1. kerrokseen on maksuton sisäänpääsy. A&O-huone on vapaasti käytettävissä ja sijaitsee museon 1. kerroksessa.
–Ulkovaatteet jätetään naulakkoon tai säilytyslokeroon museon 1. kerroksessa.
–Eväitä voi syödä A&O-huoneessa museon 1. kerroksessa. Tila on hyvä varata käyttöön ennen vierailua.
–Sukupuolineutraalit WC:t sijaitsevat museon 1. kerroksessa. Esteetön WC sijaitsee museon kellarikerroksessa.
–Museossa liikutaan rauhallisesti ja yhdessä ryhmän kanssa.
–Museossa moniin näyttelyesineisiin ei saa koskea, mutta niitä saa rauhassa tarkastella ja kuvata. Näyttelyesineet, joihin saa koskea, on merkitty erikseen.

Muistilista

–Perehdy näyttelytarjontaan joko paikan päällä ilmaiseksi OAJ-korttia näyttämällä tai verkossa, kun suunnittelet näyttelyvierailua tai oppimispalvelun hyödyntämistä.
–Tutustu Arkkitehtuurimuseon tarjoamiin opastuksiin, työpajoihin ja kävelykierroksiin ja varaa ryhmällesi sopiva oppimispalvelu.
–Tutustu Arkkitehtuurimuseon oppimateriaaleihin.
–Tutustu Arkkitehtuurimuseon tapahtumiin.
–Ilmoita myös omatoimisesta museovierailusta asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.
–Tiedota vanhempia museovierailusta.

Saavutettavuus

Arkkitehtuurimuseo ei ole esteetön. Lisätietoja löydät täältä. Arkkitehtuurimuseossa on käytössä turvallisemman tilan periaatteet, joihin sitoudumme kaikessa museon toiminnassa. Lisätietoja löydät täältä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä (koskee kaikkia yli 12-vuotiaita). Lisätietoja löydät täältä.

Aukioloajat

Arkkitehtuurimuseo on avoinna tiistaisin ja torstaista sunnuntaihin klo 11–18, keskiviikkoisin klo 11–20 ja suljettu maanantaisin. Opastuksen tai työpajan yhteydessä voit tiedustella mahdollisuuksia vierailuun myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Saapumisohjeet

Arkkitehtuurimuseota lähimmäksi julkisilla liikennevälineillä pääsee raitiovaunulla 10 ja bussivuorolla 24. Pysäkki on Designmuseon kohdalla, Johanneksen kirkon pysäkillä. Arkkitehtuurimuseo sijaitsee Designmuseon takana korttelin toisessa päässä.

Opeinfo

Tutustu ajankohtaisiin oppimis- ja ryhmäpalveluihin

Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon yhteisessä opeinfossa tutustutaan museoiden yleisötyöhön ja ajankohtaisiin näyttelyihin sekä tarjolla oleviin oppimispalveluihin. Aloitamme opeinfon Designmuseosta, josta siirrymme yhdessä Arkkitehtuurimuseoon ohjelman edetessä. Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua opeinfoon verkossa. Tapahtuma on maksuton.

Opeinfo
tiistai 7.2.2023 klo 15–17.30
Designmuseossa ja Arkkitehtuurimuseossa
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Openinfo verkossa
torstai 9.2.2023 klo 15–16, Teams
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Tilaa Arkkitehtuurimuseon uutiskirje