Arkkitehtuurikävelyt

Arkkitehtuurikävelyillä kierretään helsinkiläisiä asuinalueita yhdessä asiantuntevan oppaan kanssa. Kävelyillä arkkitehtuuria ja rakennettua ympäristöä tarkastellaan historiallisiin ja ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin peilaten. Kannustamme osallistujia kysymysten esittämiseen ja keskusteluun kävelyn aikana.

 

Varausehto

Varaa palvelu hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen mieleistäsi ajankohtaa. Peruuta varauksesi viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta varauksesta peritään palvelun täysi hinta. Varattua palvelua on mahdollista siirtää viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen vahvistettua ajankohtaa.

Varaus on alustava, kunnes se vahvistetaan. Kiinnitämme varaukselle työntekijän, minkä jälkeen vahvistamme varauksen aina erikseen sähköpostitse varausvahvistuksella. Tarkista myös roskapostikansio!

Jos sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, ole yhteydessä info@designmuseum.fi. Voit myös soittaa palveluvarauksen puhelinnumeroon +358 50 360 3795, tiistaisin klo 9-12.