Arkkitehtuurimuseon avoimista työtehtävistä ilmoitetaan tällä sivulla. Emme vastaanota avoimia hakemuksia vaan pyydämme seuraamaan haussa olevien tehtävien tilannetta.

Harjoitteluihin liittyvät yhteydenotot:
Suvi Juvonen
kirjastonhoitaja
puh. 045 7731 0482
suvi.juvonen@mfa.fi

/

Viestinnän assistentti (Tekninen vastaava)

Arkkitehtuurimuseo etsii media-alan moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen viestinnän assistentin tehtävään vastaamaan Arkkitehtuurimuseon digitaalisten tuotantojen teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Onnistuuko sinulta valo- ja videokuvaus sekä editointi? Osaatko digitaalisen tapahtuman tuotannon perusteet? Ovatko erilaiset julkaisualustat ja niiden ominaisuudet sinulla hallussa? Kiinnostaako kokeileva ja käytännönläheinen työskentelyote ja ongelmanratkaisu? 

Arkkitehtuurimuseon viestinnän assistentti työskentelee yleisötyön ja viestinnän palvelualueella ja osallistuu museon yleisötyön ja viestinnän digitaalisten sisältöjen suunnitteluun ja toteutukseen. Viestinnän assistentin vastuulla on erilaisten projektien tekninen tuotanto suunnittelusta toteutukseen annetun “briiffin” pohjalta. Viestinnän assistentti työskentelee läheisessä yhteistyössä muun yleisötyön ja viestinnän tiimin henkilökunnan kanssa. Yleisimpiä työtehtäviä ovat erilaiset yleisötyön kokonaisuudet, jotka vaihtelevat digitaalisesta tapahtumatuotannosta erilaisiin pienimuotoisiin videotuotantoihin. Työ edellyttää itseohjautuvaa ja suunnitelmallista työskentelyotetta, hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja sekä laaja-alaista teknistä osaamista. 

Työsuhde on määräaikanen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 01.08.–31.12.2021. Palkkaus perustuu museoalan työehtosopimukseen. 

Vaatimukset 

– Laaja-alainen tekninen osaaminen: valokuvaus, videokuvaus, äänitekniikka, valokuva- ja videoeditointi (ohjelmistot), striimaus ja digitaalinen tapahtumantuotanto 
– Erilaisten julkaisualustojen hallinta (sovellukset ja ominaisuudet) 
– Yhteissuunnittelun ja tiimityöskentelyn menetelmien osaaminen 
– Työtehtävään sopiva koulutus esimerkiksi Medianomi (AMK) tai Kulttuurintuottaja (AMK) 
– Arkkitehtuurin, taiteen ja kulttuurin tuntemus on eduksi, muttei välttämätöntä 
– Työtehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi 

Tarjoamme sinulle  

Monipuolisen työnkuvan valtakunnallisessa vastuumuseossa ja kannustavan, tulevaisuuteen katsovan työyhteisön. Viestinnän assistenttina pääset sukeltamaan valtakunnallisen vastuumuseon päivittäisiin tehtäviin itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa. Arkkitehtuurimuseossa saat näköalan suomalaisen museokentän toimintaan. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi otsikolla “Hakemus: Viestinnän assistentti / Oma nimi” viimeistään maanantaihin 17.05.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: arja-liisa.kaasinen@mfa.fi 

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon saavutettavuudesta löydät täältä.

Lisätietoja 

Arja-Liisa Kaasinen 
Yhteistyöpäällikkö 
+358 50 394 8618 
arja-liisa.kaasinen@mfa.fi 

Jemina Lindholm 
Yleisötyövastaava 
+358 45 7731 0476 
jemina.lindholm@mfa.fi 

Arkkitehtuurimuseo on valtakunnallinen vastuumuseo. Museo ylläpitää suomalaisen arkkitehtuurin kokoelmaa ja sopii asiantuntevaksi ystäväksi jokaiselle arkkitehtuurista ja rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneelle. Vuonna 1956 perustetun museon toiminta painottuu vuoden 1900 jälkeiseen arkkitehtuuriin. Arkkitehtuurimuseossa on suuret piirustus- ja valokuvakokoelmat, pienoismalleja ja yleisölle avoin erikoiskirjasto. Näyttelyt ja tapahtumat kutsuvat osallistumaan ajankohtaisiin arkkitehtuurin ilmiöihin. Lisätietoja: mfa.fi