TAPAHTUMAT MUSEOSSA JA MUUALLA

 
Voit tilata tiedon ajankohtaisista tapahtumista suoraan sähköpostiisi
 
Tällä sivustolla näet kaikki Arkkitehtuurimuseon tulevat tapahtumat. Vuoden 2018 aikana Arkkitehtuurimuseo tarjoaa näyttelyjensä ohella itsenäisiä tapahtumia, kuten keskustelutilaisuuksia, luentoja ja työpajoja.
 
 
OPASTETTUJA KÄVELYKIERROKSIA HELSINGISSÄ HEINÄKUUSSA JA ELOKUUSSA
1.7.–31.8.2018
 
Kesän arkkitehtuurikävelykierroksilla tutustutaan jälleen Helsinkiin. Kierrosten järjestäjä on Arkkitehtuurimuseo, ja oppaana toimii Gayle McKeen, joka on johtanut kävelykierroksia Chicago Architecture Foundationille. McKeenillä on tohtorin tutkinto politiikan tutkimuksesta Chicagon yliopistosta, ja hän on opettanut yliopistoissa niin Yhdysvalloissa kuin Iso-Britanniassakin.​ Huom. Kierrokset pidetään englanniksi ja niiden kesto on noin 2 tuntia. Osallistumismaksu 10 € / 5 € / alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Säävaraus.
 
Kierrosten kohteet ja alkamisajat:
 
Keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 11: Historic Tour
Helsingin historiaa käsitellään empire-keskustan ja Katajanokan alueelle sijoittuvalla kävelykierroksella arkkitehtuuria tarkastellen. Pääkaupungin monipuolisen rakennuskannan kautta piirtyy myös kuva Suomen ja sen rajanaapureiden historiasta, itsenäistymisprosessista sekä kansallisen tyylin etsinnästä.
(Lähtöpaikka: Senaatintori)
 
Torstaisin ja lauantaisin kello 11: Ullanlinna Tour
(Lähtöpaikka: Arkkitehtuurimuseo)

Tarkastele Helsingin kauneimpia asuinalueita uudesta näkökulmasta. Helsingin vanhat korttelit ovat puistoineen ja värikkäine pienkerrostaloineen viihtyisän ja kodikkaan kaupunkiympäristön aarteita aivan museon naapurissa. Arkkitehtuurimuseolta lähtevillä kierroksilla mutkitellaan lähikortteleiden katuja Ullanlinnan ja Eiran alueella.
 
 
- - -
Liity Arkkitehtuurimuseon sähköpostilistalle
Lähetämme tiedotteita museon ajankohtaisista tapahtumista, kuten luennoista, opastuksista, työpajoista ja opastetuista kiertokäynneistä. Liity tästä!
 
Seuraa museon tapahtumia Facebookissa ja Twitterissä.
Tutustu museon aikaisempiin tapahtumiin täältä