Eläköön Wivi Lönn! -festivaali

Paikka: iso näyttelysali

Perjantai 20.5 – Sunnuntai 22.5 2022
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Helsinki

Siirry festivaaliohjelmaan tästä linkistä

Tervetuloa juhlimaan arkkitehti Wivi Lönnin syntymäpäivää Eläköön Wivi Lönn! -festivaaleille! 

Festivaalissa kokoonnutaan Wivi Lönnin (1872–1966) ja hänen seuraajiensa työn äärelle pohtimaan arkkitehtuurin ja sukupuolen suhdetta sekä laajemmin tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviä kysymyksiä taide- ja kulttuurialalla.  Festivaali on osa juhlavuoden ohjelmakokonaisuutta. Sen juhlava päänäyttämö rakentuu osaksi Arkkitehtuurimuseon Eläköön Wivi Lönn! -näyttelyä. (Linkki avautuu uudessa ikkunassa)

Arkkitehtuurimuseo toteuttaa festivaalin yhdessä kumppanien kanssa. Kumppaneita ovat: Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelma, Architecta, Ebeneser-säätiö ja Lastentarhamuseo, Frame Contemporary Art Finland (Vieraanvaraisuusharjoituksia-ohjelma), Keiden kaupunki -hanke, Kustantamo PARVS, Sateenkaarihistorian ystävät ry, #StopHatredNow ja You Tell Me -kollektiivi.

Festivaaliliput

Osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen. Osa tapahtumista on maksuttomia. Festivaaliliput lunastetaan Arkkitehtuurimuseon asiakaspalvelupisteellä saapumisen yhteydessä. Wivi Lönnin Ebeneser – Jugendlinna lasten ehdoilla -teemaopastuksella museokortti ei käy maksuvälineenä. Tarkaistathan tapahtumakohtaiset tiedot alta.

1 ohjelma / päivä 10/5/0 € tai museokortti
2–3 päivää / 20/10/0 € tai museokortti

Lisätiedot 

Jemina Lindholm 
Yleisötyövastaava, Arkkitehtuurimuseo 
jemina.lindholm@mfa.fi 
+358 45 7731 0476