TAPAHTUMAT
 
Liity Arkkitehtuurimuseon sähköpostilistalle
Lähetämme tiedotteita museon ajankohtaisista tapahtumista, kuten luennoista, opastuksista, työpajoista ja opastetuista kiertokäynneistä. Liity tästä!


TULEVAT TAPAHTUMAT
  
Keskiviikko 3.9., klo 18, Arkkitehtuurimuseo
Wallpaper* Magazinen vuoden 2014 suunnittelija Rossana Hu:n luento
Tapahtuma on osa EARS on Helsinki -yhteistyötä
 
Syyskausi tuo kiinnostavia kansainvälisiä arkkitehteja Helsinkiin. Osana EARS on Helsinki –yhteistyötä Arkkitehtuurimuseossa kuullaan keskiviikkona 3.9. kiinalaisen Rossana Hu:n luento. Rossana Hu on Shanghaissa toimivan Neri&Hu Design and Research Office -toimiston perustajajäsen. Kansainvälinen toimisto on toteuttanut arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelun lisäksi myös sisustus- tuote- ja graafisen suunnittelun projekteja.

Rossana Hu ja hänen puolisonsa Lyndon Neri on nimetty Wallpaper* Magazinen vuoden 2014 suunnittelijoiksi. Vuotta aikaisemmin heidät valittiin Yhdysvaltojen Interior Design Hall of Fame –jäseniksi. Architectural Digest China nosti Rossana Hun AD 100 Top Talents –listalle vuonna 2013.
 
4.–7. syyskuuta järjestettävä EARS on Helsinki -tapahtuma kokoaa yhteen luovien alojen ammattilaiset Aasiasta ja Euroopasta. Seminaari esittelee kansainvälisiä yhteistyöhankkeita sekä Aasian luovan teollisuuden ilmiöitä. Tapahtumassa festivaalijärjestäjät, tuottajat ja muut luovien alojen ammattilaiset rakentavat verkostoja kansainvälisille markkinoille 
Pääsymaksu 6€/3€/0
 

Perjantai 5.9., klo 15–16.30, Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12, 00100 Helsinki
EARS on Helsinki Roundtable Sessions: Different Dimensions – Architecture in China
 
EARS on Helsinki Round Table Sessions –tapahtuma tuo arkkitehdit yhteisen pöydän ympärille vaihtamaan kokemuksia työskentelystä Kiinassa. Pöydän ääressä keskustellaan muun muassa kiinnostavista uusista liiketoiminnan mahdollisuuksista, ideoista ja toimintatavoista.
 
Panelistit
Rossana Hu, Neri&Hu Design and Research Office
Teemu Kurkela, Arkkitehtitoimisto JKMM
Pekka Salminen, PES-Arkkitehdit
Mika Woll, Beiging BeiJiGuang Architectural Design Co
 
Keskustelua johtaa
Marco Steinberg
 
Järjestäjät
EARS on Helsinki ja Arkkitehtuurimuseo
 
Ilmoittautuminen, lisää tietoa puhujista ja seminaariohjelma löytyvät EARSin verkkosivuilta osoitteesta www.ears.asia
 
 
Torstai 11.9. klo 18:00, Lasipalatsin Bio Rex
Eero Saarinen Honorary Lecture: Stephen Witherford
Arkkitehtuurimuseon järjestämä vuotuinen kunnialuento juhlistaa Eero Saarisen perintöä. Luennolle kutsutaan nuori, kansainvälisesti menestystä saavuttanut arkkitehti kertomaan töistään, urastaan ja vaikutuksistaan. Vuoden 2014 juhlaluennoitsija on Stephen Witherford, joka on lontoolaisen Witherford Watson Mann Architects -toimiston johtaja ja yksi toimiston kolmesta perustajasta. Toimiston toteuttamia projekteja ovat mm. Amnesty International UK headquarters, Whitechapel Galleryn laajennus sekä 2013 RIBA Stirling Prizella palkittu toteutus asuinrakennuksista Astley Castlen raunioille. Luento pidetään englanniksi ja se on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa.
Maksuton.
 
Perjantai 12.9., klo 14, Puu-Käpylä, Park Hotel
Open House Helsinki: Tunnista tyylisuunnat kävelykierros Puukäpylästä Olympiakylään
Arkkitehtoninen aikamatka 1920-luvun klassismia edustavasta Puu-Käpylästä funktionalistiseen Olympiakylään. Matkalla piipahdetaan vuonna 1930 valmistuneessa Käpylän kirkossa.
Oppaana Petteri Kummala
Maksuton.

-- 
 
Seuraa museon tapahtumia Facebookissa ja Twitterissä.
Liity museon tapahtumapostituslistalle tästä!

Tutustu museon aikaisempiin tapahtumiin täältä