Garden Futures: Varaa Siirtolapuutarha tapahtumallesi

Garden Futures -näyttelyn Siirtolapuutarha-tilan voi myös varata omien ruohonjuuritason tilaisuuksien järjestämiseen! 

Garden Futures: Siirtolapuutarha

Garden Futures: Suunnittelua luonnon kanssa -näyttelyn Siirtolapuutarha-tilassa vierailija voi hengähtää ja sulatella kokemaansa. Kävijä pääsee kokeilemaan, minkä kokoinen on siirtolapuutarhamökki ja näkemään, millaisia puutarhoja helsinkiläiset siirtolapuutarhurit ovat rakentaneet. Näyttelyn herättämät ajatukset, kommentit ja ideat voi jakaa Siirtolapuutarhassa muille kävijöille ripustamalla ne kaikkien luettavaksi. Tilassa järjestetään lisäksi tapahtumia koko näyttelyn ajan. Siirtolapuutarhan voi myös varata omalle ruohonjuuritason toiminnalle puutarha-aiheen äärellä.

Varaa Siirtolapuutarha tapahtumallesi

Onko sinulla mielessäsi tapahtuma, jonka haluaisit järjestää Arkkitehtuurimuseon tiloissa? Haluaisitko kokeilla jotain uutta tai testata vaikka työpajakonseptia matalallakin kynnyksellä? Tarvitsetko tilaa pienelle luennolle, vertaisoppimiseen, elokuvakerholle tai musiikkiesitykselle? Haluatko perustaa lukupiirin, esitellä opparia, järjestää kirjajulkkarit tai kokoontua jonkin aiheen äärelle?

Siirtolapuutarha tarjoaa tilaa erilaisille ryhmille sekä arkkitehtuuriin, designiin, rakennettuun ympäristöön, kulttuuriin, taiteeseen ja tieteeseen liittyville pienille tapahtumille. Priorisoimme tapahtumia, jotka liittyvät jollain lailla näyttelyn teemoihin. Tilan voi varata kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia varten tiistaisin klo 18–20 (poislukien ilmaispäivät joka kuun viimeisenä tiistaina) sekä sunnuntaisin klo 16–18.

Koulu- ja opetusryhmät voivat varata tilan omalle toiminnalleen tiistaiaamuisin klo 9–11.

Tila ja tekniikka

Tila: Arkkitehtuurimuseon pienessä näyttelysalissa tapahtumille varattuun tilaan mahtuu yhteensä noin 20–30 henkilöä (turvaväleillä 10–15 henkilöä). Tilassa on käytössä erilaisia istuimia. Tarvittaessa käyttöön saa myös pöydän (120 x 60 cm), jossa on lukittavat pyörät alla. Tila sijaitsee näyttelyssä ja käsittelee suomalaista siirtolapuutarhakulttuuria.

Tekniikka: Tapahtumatilaan on mahdollista varata 65″ näyttö (HDMI-yhteys, adapterit), jota on mahdollista käyttää tapahtuman aikana. Lisäksi tapahtumaan saa tarvittaessa museolta käyttöön kevyen äänentoiston (aktiivikaiutin, mikrofoni) ja tietokoneen.

Tapahtumajärjestäjä on vastuussa tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta itsenäisesti.

Varaa tästä

Varausehto

Tapahtuman on oltava kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumaan osallistuminen on myös museon puolesta maksutonta. Tapahtumatila sijaitsee näyttelyssä, mutta huomioi, että näyttelykäynnin pääsylippu myydään aina erikseen. Työpajoissa voi olla likaavia tai mahdollisesti jälkiä jättäviä elementtejä. Tapahtuma voi olla suunnattu tietylle ryhmälle tai yleisölle tai liittyä jonkin organisaation toimintaan. Huomioithan, ettemme voi sulkea museotilaa muilta kävijöiltä tapahtuman ajaksi. Tapahtumajärjestäjän on sitouduttava Arkkitehtuurimuseon turvallisemman tilan periaatteisiin. Arkkitehtuurimuseo käy läpi kaikki tapahtumavaraukset ja pidättää oikeuden varauksen perumiseen.

Saavutettavuus

Arkkitehtuurimuseon saavutettavuustiedot
Arkkitehtuurimuseon turvallisemman tilan periaatteet
Arkkitehtuurimuseon sosiaalinen tarina

Lisätietoja

Kaura Raudaskoski
Yleisötyön tuottaja
+358 45 773 10479 (ma-ke)
kaura.raudaskoski@mfa.fi